Om os

Passion for comedy og godt værtskab.

En ny comedy club i hjertet af Aarhus

Aarhus Comedy Club blev stiftet med målet om, at skabe et professionelt miljø for de mange talentfulde komikere, ikke kun i Århus, men fra hele landet. Ambitionen har hele tiden været, at skabe et sted hvor Århusianere og øvrige besøgende kan nyde noget af landets bedste stand-up i en hyggelig atmosfære.

Mangler du et godt grin? Kig forbi Aarhus Comedy Club plakat
Åbningsaften på Aarhus Comedy Club Komiker på scenen i Aarhus Comedy Club
Frank Hvam på Aarhus Comedy Club
Aarhus Comedy Club indgang ved døren
Scene baggrund med Aarhus Comedy Club logo
Aftenens vært varmer op på Aarhus Comedy Club Mikrofon klar til show på Aarhus Comedy Club i Aarhus C
Opskænkning af øl i et Aarhus Comedy Club krus Sjov komiker på Aarhus Comedy Club optræder på scenen

Comedy klubben er
ikke for sarte sjæle

Det er vores ønske at skabe et sted, hvor komikere kan ytre sig som de har lyst. Samt fortælle jokes på egen og andres bekostning. Hvis man bliver nemt fornærmet, så er det ikke vores comedy klub man skal købe billet hos. Her bliver intet pakket ind i vat og tingene bliver sagt uden filter.

2023

Aktiv siden

Derfor startede vi Aarhus Comedy

Idéen sprang ud af at vi komikere manglede et sted i Aarhus, som var vores eget. I sen 2022 begyndte Davor Bajlovic at konceptudvikle og lede efter lokaler. De lokaler blev fundet i oktober 2023. Målet med klubben er at lokke store navne til byen, samt fremvise og udvikle de nye stjerneskud på den danske stand-up scene.

Davor Bajlovic
Af komikere - for komikere

Mød stifteren af Aarhus Comedy

Davor Bajlovic er stifter, komiker og nuværende direktør for Aarhus Comedy Club. Davor fik debut på Thorups Kælder i 2012 og har været fast inventar på den danske stand-up scene. Han har siden optrådt på mange af de store stand-up scener rundt i landet.

Davor er født i Banja Luka, Bosnien & Hercegovina og har kroatiske rødder, men er opvokset i Sabro. Gik på Risskov Gymnasium, fik sin professionsbachelor i oplevelsesøkonomi fra Professionshøjskolen Absalon.

Kendt i stand-up miljøet

Fik debut i 2012

Historie & udvikling

Stand-up comedy har i de sidste mange år været populær i smilets by. Grundet manglen på en rigtig fuldtids comedy klub har ført til stiftelsen af Aarhus Comedy Club. Klubbens mål er ikke kun at afvikle sjove aftener med nogle af landets største navne, men også at vise de mange talentfulde komikere vi har i landet.

Planen er at Aarhus Comedy Club skal blive et samlingssted for alle med passion og kærlighed for stand-up genren. Vi håber at du vil være med på rejsen.

Få besked om nye shows

Vil du være den første der får besked om nye shows?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

    Hjemmeside udviklet af CleverClick